• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava

Mleko

Vse novice Mnenja in komentarji Slovenija Mleko Zanimivosti Gozdarstvo Gospodarstvo Evropa in svet
Gospodarstvo
21. 11. 2022

Meso istrskega goveda – boškarina zaščiteno

Evropska komisija je danes v Uradnem listu objavila Izvedbeno uredbo Komisije (EU) 2022/2267 z dne 14. novembra 2022 o vpisu imena v register zaš...
Nasveti za mleko
11. 11. 2022

Tradicionalni slovenski zajtrk bo 18. novembra

Tudi letošnji Tradicionalni slovenski zajtrk naj za otroke postane poseben praznik Osrednja tema, ki jo bomo tokrat posebej izpostavili, je mleko ...
Evropa in Svet
02. 10. 2022

Slovenski sirarji letos gostijo konferenco FACE

Na sedežu Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) so na tiskovni konferenci Združenja kmečkih sirarjev Slovenije (ZKSS), predstavili tudi ...
Evropa in Svet
18. 08. 2022

GPZ na AGRA 2022

Na sejmu v Gornji Radgoni v Hali A, tik ob vhodu v dvorano bomo predstavljali svoje programe tudi letos. ...
Evropa in Svet
04. 08. 2022

Ekološko ni vedno najboljše

Že dolgo je znano, da ekološko pridelana hrana ni vedno tako varna kot konvencionalna in tudi, da se marsikje v svetu pojavljajo ogromne goljufij...
Gospodarstvo
02. 08. 2022

Cena mleka je ta hip visoka, ampak…

Julija lani je bila povprečna odkupna cena za standardno kakovost mleka v slovenskih mlekarna, franko rampa mlekarna, 34,31 evra za 100 kg (vir: T...
Nasveti za mleko
30. 06. 2022

Prireja mleka v življenjski dobi krav

V članku je prikazano, kako genetika močno vpliva na ekonomiko kmetije. ...
Nasveti za mleko
30. 06. 2022

Agresivno govedo

V kmetijstvu je največ poškodb in tudi smrti povzročenih s kmetijsko mehanizacijo, medtem ko govedo pomeni najbolj nevarne domače živali. ...
Gospodarstvo
07. 06. 2022

V shemi »Izbrana kakovost« tudi drobnica

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je potrdilo specifikacijo za meso drobnice in mesne izdelke iz mesa drobnice z označbo »izbrana...
Gospodarstvo
26. 05. 2022

Natečaj dobrih praks razvoja podeželja 2022

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano znova zbira prijave za Natečaj dobrih praks 2022 (ang.: Rural Inspiration Awards ) z ge...
Prejšnja stran 1 2 3 4 5 Naslednja stran

Najbolj brano

Evropa in Svet
27. 06. 2025

Prvi ukrep novega nemškega kmetijskega ministra

Strokovni nasveti
27. 06. 2025

Varstvo soje

Dogodki
26. 05. 2025

Razstava ovac in koz ter revija pastirskih psov

shutterstock
Sok, sirup
12. 05. 2025

Borovničev sadni sirup – hladni postopek

https://glasdezele.si/wp-content/uploads/2021/12/Casopis_simulacija.png

Preverite kaj vas čaka v tej številki revije
Glas dežele

Vsak mesec novice iz področja vzreje goveda, pridelave zelenjave, gozdarstva, poljedelstva, svetovna borzna poročila….

Naroči

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke