• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava

Zadnje novice

Vse novice Mnenja in komentarji Slovenija Mleko Zanimivosti Gozdarstvo Gospodarstvo Evropa in svet
Komenatarji
18. 04. 2023

Dovolj je!

Sindikat kmetov Slovenije je poslal pismo v katerem opozarja Vlado in potrošnike, da je dovolj stalnega pritiskanja na kmeta in nalaganje bremen k...
Gozdarstvo
21. 03. 2023

Teden gozdov 2023

Na pobudo Organizacije Združenih narodov za kmetijstvo in prehrano (Food and Agriculture Organisation – FAO) 21. marca obeležujemo mednarodni d...
Gozdarstvo
16. 03. 2023

Tradicija najvišje cene ostaja na gorskem javorju

Na letošnji dražbi lesa v Slovenj Gradcu je bilo doseženo rekordno število hlodovine, saj so pripeljali kar 9.566 hlodov oz. 9.720 m³. ...
Gozdarstvo
22. 02. 2023

Naj bo delo v gozdu varno in učinkovito!

Mraz je popustil in snežna odeja se je stanjšala do te mere, da so se že začela dela pri sečnji in spravilu lesa iz gozdov. Posledično se je ...
Evropa in Svet
14. 11. 2022

Trajnostno ribarjenje Sredozemskem in Črnem morju

Iz generalne komisije za ribištvo ZN FAO v Sredozemlju (GFCM) so v okviru konference o ribištvu sporočili, da je več kot 12 članic sprejelo 21...
Gospodarstvo
28. 09. 2022

Sanacija požara na Krasu

Državni sekretar dr. Darij Krajčič se je skupaj z ministrom za okolje in prostor Urošem Brežanom udeležil predstavitve aktivnosti obeh minist...
Novice
23. 09. 2022

3. Javni razpis za ukrep »zdravje in varnost« za ribiški sektor

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) je v Uradnem listu Republike Slovenije danes objavilo najavo o odprtju 3. javnega razpisa ...
Novice
30. 08. 2022

Čudoviti svet mil

Izšla je nova knjiga Karmen Gustinčar, tokrat o milih. Z vsebino je želela avtorica zagotoviti obilico informacij o postopku izdelave mila. Bral...
Gospodarstvo
24. 08. 2022

Vinar leta 2022 je Puklavec Family Wines iz Ormoža

Na svečani podelitvi na sejmu AGRA 2022 so razglasili Vinarja leta ...
Evropa in Svet
18. 08. 2022

GPZ na AGRA 2022

Na sejmu v Gornji Radgoni v Hali A, tik ob vhodu v dvorano bomo predstavljali svoje programe tudi letos. ...
Prejšnja stran 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 135 Naslednja stran

Najbolj brano

Evropa in Svet
30. 06. 2025

Združitev Arle in DMK

Evropa in Svet
27. 06. 2025

Prvi ukrep novega nemškega kmetijskega ministra

Dogodki
26. 05. 2025

Razstava ovac in koz ter revija pastirskih psov

shutterstock
Sok, sirup
12. 05. 2025

Borovničev sadni sirup – hladni postopek

https://glasdezele.si/wp-content/uploads/2021/12/Casopis_simulacija.png

Preverite kaj vas čaka v tej številki revije
Glas dežele

Vsak mesec novice iz področja vzreje goveda, pridelave zelenjave, gozdarstva, poljedelstva, svetovna borzna poročila….

Naroči

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke