• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Domov
  • Strokovni Nasveti
  • Center bikovega semena
  • Prireja mleka v naslednjih petdesetih letih

Deli

25. 01. 2022

Prireja mleka v naslednjih petdesetih letih

Ogljična nevtralnost do leta 2070 tudi v ZDA, bo pogoj za dovoljeno kmetovanje

Celoten članek je na voljo samo naročnikom

Želimo postati naročnik

“Sem naročnik”

Prijava
Prejšnja novica
Gospodarstvo
24. 01. 2022

Divji prašiči spet delajo škodo

Naslednja novica
Slovenija
26. 01. 2022

Razglasili inovativna živila 2022

Aktualno

Darinka Sebenik
Nasveti za mleko
30. 06. 2022

Prireja mleka v življenjski dobi krav

EU Komisija
Evropa in Svet
30. 06. 2022

Uvedba »pametnih termostatov«

Anton Jarc
Recepti
29. 06. 2022

Planiška kasata

Dogodki
29. 06. 2022

36. državne kmečke igre

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke