• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Domov
  • Strokovni Nasveti
  • Govedoreja
  • Nova javna razprava – Strateški načrt SKP

Deli

Darinka Sebenik priredba po MKGP
01. 08. 2022

Nova javna razprava – Strateški načrt SKP

Foto_ds-Bolgarija
Foto Darinka Sebenik

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v okviru postopka celovite presoje vplivov na okolje skladno s 43. členom Zakona o varstvu okolja pripravilo javno razgrnitev osnutka Okoljskega poročila za Strateški načrt skupne kmetijske politike za obdobje 2023–2027 za Slovenijo in Dodatka za presojo sprejemljivosti vplivov na varovana območja za Okoljsko poročilo za Strateški načrt Skupne kmetijske politike 2023–2027 za Slovenijo ter predloga Strateškega načrta skupne kmetijske politike 2023–2027 za Slovenijo. V okviru javne razgrnitve se bo najširša javnost lahko seznanila z predloženimi dokumenti in na objavljene dokumente podala mnenja in pripombe.
Dokumenti v javni razgrnitvi
• Predlog Strateškega načrt Skupne kmetijske politike 2023–2027 za Slovenijo s prilogami (december 2021) [2]
• Okoljsko poročilo za Strateški načrt skupne kmetijske politike za obdobje 2023–2027 za Slovenijo
• Okoljsko poročilo za Strateški načrt skupne kmetijske politike za obdobje 2023–2027 za Slovenijo – povzetek
• Dodatek za presojo sprejemljivosti vplivov na varovana območja za Okoljsko poročilo za Strateški načrt Skupne kmetijske politike 2023–2027 za Slovenijo
• Priloga 1: Odnos SN 2023-2027 do drugih strateških in programskih dokumentov ter politik
• Priloga 2: Stanje okolja, obstoječa problematika in prihodni trendi
• Priloga 3: Okoljski cilji ter kazalniki za vrednotenje vplivov
• Priloga 4: Detajlna matrika za oceno pomembnosti vpliva na izbrane kazalnike okolja
• Priloga 5: Merila vrednotenja
Ministrstvo vljudno vabi zainteresirano javnost k podajanju pisnih mnenj in pripomb. Mnenja in pripombe je mogoče oddati na obrazcu. Izpolnjene obrazce, prosimo, posredujte na e-naslov gp.mkgp@gov.si oziroma na naslov Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana do vključno 11. avgusta 2022. Prejeta mnenja in pripombe bodo javno objavljene. V nadaljevanju postopka se anonimna mnenja in pripombe ter nerelevantni komentarji ne bodo upoštevali.

Prejšnja novica
Gospodarstvo
26. 07. 2022

Ministrstvo zaščitilo »Istrski ovčji sir/Istarski ovčji sir«

Naslednja novica
Gospodarstvo
02. 08. 2022

Cena mleka je ta hip visoka, ampak…

Aktualno

Novice
01. 07. 2025

Predlog Zakona o zdravju živali gre v državni zbor

Evropa in Svet
01. 07. 2025

Borzna dogajanja niso v prid pridelovalcem

Zelenjavno mesne jedi
30. 06. 2025

Polnjene bučke z mletim mesom

Dogodki
26. 05. 2025

Razstava ovac in koz ter revija pastirskih psov

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke