Gregor Globočnik, 09/09/2021

KRPAN je Savinjsko-zasavska Gazela 2021

Podjetje PIŠEK-Vitli KRPAN je postalo Savinjsko-zasavska Gazela za leto 2021. Razglasitev najhitreje rastočega in bonitetno odličnega podjetja v regiji je včeraj potekala v Kulturnem centru Delavskega doma Zagorja ob Savi.

V 20. izboru najboljših hitro rastočih podjetij v Sloveniji, ki ga organizira družba Dnevnik v sodelovanju z regijskimi zbornicami Gospodarske zbornice Slovenije, sodeluje 18 nominirancev. Dinamična in trajnostno naravnana podjetja, ki dosegajo kriterije odličnosti, sodelujejo na regijskih dogodkih. Šest najboljših se uvrsti na zaključni dogodek in razglasitev zlate gazele, ki bo potekal 26. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani. 

Ostajamo zanesljivo močnejši

V podjetju PIŠEK-Vitli KRPAN, d.o.o. veliko resursov posvečamo raziskavam in razvoju z namenom, da končnim uporabnikom omogočimo čim bolj enostavno, varno in učinkovito delo z našimi stroji. Številne inovacije nam omogočajo, da ostajamo konkurenčni na zahtevnem in progresivnem trgu gozdarske mehanizacije. Preteklih nekaj let in tudi letošnje je bilo v podjetju izjemno plodnih. Na področju intelektualne lastnine imamo podeljene mednarodne patente, registrirane modele in znamke. Skozi celotno obdobje smo ostali zavezani kakovosti, ki bo naše vodilo tudi v prihodnosti in naslednje leto, ko ponosno stopamo v 45. leto delovanja podjetja. Za izjemen prispevek na področju gospodarstva je ob prejemu regionalne gazele ustanovitelj in lastnik podjetja PIŠEK-Vitli KRPAN Franc Pišek povedal: »V veliko čast mi je, da stojim danes tukaj. Še večja čast bi mi bila, če bi lahko pripeljal vse svoje sodelavce zraven. Ker jih je 250 pa bi bila ta dvorana premajhna za vse. Zelo sem vesel, da imam tako uspešne sodelavce, saj drugače do takšnega priznanja ne bi prišli. Če ima človek vizijo, voljo in zdravje je lahko uspešen. Hvala lepa.« 

Za regijsko priznanje sta se potegovali tudi podjetji Hermi iz Celja in Chipolo iz Trbovelj.

view counter