Franc Uršič, Kulinarični nasvet, torek, 11.12.2018

Kot izpod peke

Sestavine: kilogram mesa ki vam je pri toki (ovčje, telečje svinjsko), tri rdeče korenčke, rumeno korenje, dve za pest debeli čebuli, 6 strokov česna, en večji por, kilogram...

Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, četrtek, 22.11.2018

Kazalo receptov

Kazalo receptov je urejeno tako, da z miško enostavno kliknete na ime recepta in se vam prikaže recept. Vse ostalo - kuhanje, pečenje, cvrtje, dušenje,...pa je prepuščeno vam. Poskusite in kuhajte...

Franc Uršič, Kulinarični nasvet, nedelja, 23.9.2018

Shranjevanje gob

Letošnja bere je odlična. Pojesti vse kar se da nabrati trenutno, bi bilo nemogoče in tudi nezdravo, saj so gobe težko prebavljiva hrana. Pozimi ali spomladi pa bi kakšna gobova omaka, ali juha...

view counter