Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, nedelja, 12.5.2019

Pita iz sveže rabarbare

Sestavine: 1 liter rabarbare, narezane na centimeter velike koščke, 6 žlic moke, 4 dl sladkorja,1 cm debelo rezino masla, testo za pite.

Priprava...

Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, sreda, 20.3.2019

Kazalo receptov

Kazalo receptov je urejeno tako, da z miško enostavno kliknete na ime recepta in se vam prikaže recept. Vse ostalo - kuhanje, pečenje, cvrtje, dušenje,...pa je prepuščeno vam. Poskusite in kuhajte...

Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, sreda, 20.3.2019

Velikonočni zajtrk

Velikonočni zajtrk je lahko klasičen – šunka, potica, hren, jajca, lahko pa si vse skupaj malo popestrimo in prilagodimo. Pirhov ne olupimo, pač pa jih damo v posodo na sredino mize in tako si jih...

view counter