Franc Uršič, Kulinarični nasvet, četrtek, 19.7.2018

Polnjena čebula

Sestavine: 5-6 debelejših čebul (najbolje srebrnjak), pol kilograma govedine, pol kilograma svinjine, dve pesti riža, 10dag pancete, sol, poper, česen in ostale začimbe, ki so vam...

Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, ponedeljek, 16.4.2018

Kazalo receptov

Kazalo receptov je urejeno tako, da z miško enostavno kliknete na ime recepta in se vam prikaže recept. Vse ostalo - kuhanje, pečenje, cvrtje, dušenje,...pa je prepuščeno vam. Poskusite in kuhajte...

Darinka Sebenik, Kulinarični nasvet, četrtek, 29.3.2018

Velikonočni zajtrk

Velikonočni zajtrk je lahko klasičen – šunka, potica, hren, jajca, lahko pa si vse skupaj malo popestrimo in prilagodimo. Pirhov ne olupimo, pač pa jih damo v posodo na sredino mize in tako si jih...

view counter