Naročilnica

V letu običajno izide 12 številk, v polletju 6. Cena enega tiskanega izvoda Glasa dežele je 4,34 € z DDV. Letna naročnina na (12 izvodov, vsak mesec 1 izvod) je 52,08 € z DDV. Če izberete plačilo za 12 mesecev je cena 49,48 z DDV s 5 % popustom.

 

Lahko izberete tudi plačilo le za 6 mesecev (6 izvodov, vsak mesec 1 izvod) in je znesek 26,04 € z DDV.

 

Lahko se naročite tudi na pdf-obliko (popolnoma enaka, kot tiskan izvod le v elektronski obliki). Cena enega izvoda je 3,10 € z DDV. Izberete lahko enkratno plačilo za vseh 12 mesecev, tako da je znesek 37,20 €  z DDV. V opombe pa napišite e-naslov, kamor lahko pošiljamo naročene izvode.

 

Ker na www.glas dezele.si nimamo nastavljene mreže za lovljenje vaših naslov, vam naša stran ne povzroča piškotkov.

 

Naročniki tiskanega izvoda imajo tudi neomejen dostop do spletnih vsebin www.glasdezele.si in www.gpz.si. Vsak mesec bodo skupaj s časopisom prejeli šifro za dostop, ko bomo uvedli registriran dostop.

 

Popusti veljajo za fizične osebe.

 

Na podlagi prejetega naročila vam bomo poslali račun za izbrano naročniško obdobje (polletje/leto). Naročilo velja od zadnjega izida mesečne številke Glasa dežele. Vse navedene cene so z DDV, vključujejo tudi strošek odpreme in poštnine znotraj Slovenije. Naročnina se obnavlja do pisnega preklica. Od naročnine na časopis lahko odstopite najkasneje 8 dni po prejemu računa za naslednje naročniško obdobje. Za vse informacije smo vam na voljo na telefonu (01) 721 88 48 in na e-naslovu: urednistvo@glasdezele.si.

 

Prosimo vas, da pod opombe zapišete, če želite prejemati samo pdf-izvod in tudi če želite pdf in tiskano verzijo skupaj.

view counter