• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Domov
  • Strokovni Nasveti
  • Govedoreja
  • Subvencijske vloge 2025

Deli

Darinka Sebenik
10. 01. 2025

Subvencijske vloge 2025

Vnos subvencijskih vlog bo letos potekal od 19. marca pa do 6. junija. Ker so v letu 2023 napovedali, da je bil premik datuma v april le izjema, smo želeli pojasnilo, zakaj ne vašašjo vlod več od 15. februarja naprej.

Celoten članek je na voljo samo naročnikom

Želimo postati naročnik

“Sem naročnik”

Prijava
Prejšnja novica
Evropa in Svet
09. 01. 2025

Ekološka rž namesto riža

Naslednja novica
Novice
13. 01. 2025

Nič več reje kokoši v kletkah

Aktualno

Novice
29. 05. 2025

Bolus smaXtec zazna ptičjo gripo 7 dni pred pojavom simptomov

ds
Evropa in Svet
29. 05. 2025

Svetovni trg z govejim mesom v letu 2024

Dogodki
26. 05. 2025

Razstava ovac in koz ter revija pastirskih psov

shutterstock
Sok, sirup
12. 05. 2025

Borovničev sadni sirup – hladni postopek

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke