• O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Naročilnica časopisa
  • Strokovni nasveti
    • Center bikovega semena
    • Govedoreja
    • Konjereja
    • Male živali
    • Mehanizacija
    • Nasveti za mleko
    • Poljedeljstvo
    • Predelava mleka
    • Sadjarstvo in vinogradništvo
    • Zelenjadarstvo
  • Novice
    • Gospodarstvo
    • Gozdarstvo
    • Slovenija
    • Evropa in svet
    • Zanimivosti
    • Mleko
    • Mnenja in komentarji
  • Dogodki
  • Reportaže
    • Slovenija
    • Evropa in svet
  • Recepti
  • O nas
  • Kontakt
  • Prijava
  • Domov
  • Strokovni Nasveti
  • Nasveti za mleko
  • Poziv kmečkim sirarjem k udeležbi na 3. Festivalu slovenskih sirov

Deli

31. 08. 2022

Poziv kmečkim sirarjem k udeležbi na 3. Festivalu slovenskih sirov

ds, fesival sirov 2019
Festival sirov bo tudi letos potekal na Brdu pri Kranju. (foto Darinka Sebenik)

Približuje se prvi torek v oktobru, dan ko imamo slovenski sirarji svoj praznik – Festival slovenskih sirov, tokrat tretji po vrsti. Festival bo potekal v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in sicer 4. oktobra med 12.00 in 19.00.
Letošnji festival poteka v sklopu mednarodnega srečanja Evropske mreže kmečkih in obrtnih sirarjev (FACE), ki se bo odvijalo od 1. do 4. oktobra. (več na www.mountaincheese.eu)
Tema konference in okrogle mize sta planšarstvo in proizvodnja planinskih sirov, v času festivala pa boste lahko prisluhnili strokovnemu predavanju priznanega francoskega zorilca sirov.
Vabim vas, da čim prej oddate prijavo in si zagotovite svoj predstavitveni prostor v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Za prijavo prosim pišite na kmecki.sirar@gmail.com.

Milan Brence,
predsednik Združenja kmečkih sirarjev Slovenije

Prejšnja novica
Novice
30. 08. 2022

Čudoviti svet mil

Naslednja novica
Evropa in Svet
02. 09. 2022

Za bolj širok spekter ekoloških pesticidov

Aktualno

Evropa in Svet
06. 06. 2025

Brazilija v plusu tudi pri DDG

Evropa in Svet
06. 06. 2025

Pšenica in cene v pričakovanju žetve

Dogodki
26. 05. 2025

Razstava ovac in koz ter revija pastirskih psov

shutterstock
Sok, sirup
12. 05. 2025

Borovničev sadni sirup – hladni postopek

Bodite prvi obveščeni o najnovejših novicah?

Za neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletni strani www.glasdezele.si je potrebna prijava. Naročniki na spletni portala, ali naročniki na spletni in tiskani časopis prejemate v svoj poštni predal novice iz področij, ki vas zanimajo, če vpišete svoj e-naslov in potrdite prijavo.

To polje ne sme biti prazno

Označite področja, ki vas zanimajo

© GPZ z.o.o., 2021. Vse pravice pridržane

  • O nas
  • Kontakt
  • Pogoji uporabe
  • Oglaševanje

Naše spletno mesto uporablja več vrst piškotkov, ki uporabnikom pomagajo pri boljši uporabniški izkušnji, nam pa omogočajo boljši vpogled v način uporabe spletnega mesta ter izboljšave naših storitev in produktov. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo: nujni piškotki, sejni oz. začasni piškotki, analitični piškotki, marketinški piškotki. Več o piškotkih

Sprejmi piškotke